Tuotevalikoimamme kasvoi AGC:n yhteistyön myötä

PLG Oy toimii entistä laajemmin yhteistyössä AGC Flat Glass Finland Oyn kanssa, jonka johdosta tuotevalikoimamme on saanut vahvistusta niin palonsuojalasien kuin laminoitujen turvalasienkin osalta.


EN14449 standardin mukainen Pyrobel-palonsuojalasi suojaa energiatehokkaasti lämpösäteilyä ja tulta vastaan.

Meiltä saatavana nyt korkealaatuiset Pyrobel palonsuojalasit. Tarjoamamme Pyrobel-lasit tuovat kohteeseen tehokasta suojaa lämpösäteilyä ja tulta vastaan energiatehokkaasti EW- ja EI turvaluokissa.


Laminoitujen turvalasien vahvistukseksi PLG Oy myy yksinoikeudella Suomessa AGC:n luodinsuoja- sekä räjähdyksensuojalaseja. Luodinsuojalasit ovat EN1063 standardin mukaisia ja suojaavat nimensä mukaisesti aseellisilta iskuilta. Monikerroksinen luodinsuojalasi murtuu iskun voimasta, mutta ei hajoa. Luodinsuojalasit jaotellaan niiden läpäisynestokyvyn mukaisesti eri turvaluokkiin; lasin paksuus määräytyy aseen ja ammuksien mukaisesti.

Räjähdyksensuojalasi on luodinsuojalasin kaltainen monikerroksinen laminoitu turvalasi. AGC:n räjähdyksensuojalasit ovat EN13541 standardin mukaisia ja niitä on saatavilla turvaluokissa ER1-ER4. Turvaluokka määräytyy räjähdyksen intensiteetin mukaisesti.511 views